Αναγνώστες

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Ακόμη 90 πρόσφυγες στην περιοχή μας






90 ακόμη πρόσφυγες αναμένεται να έρθουν στην περιοχή μας, αυτή τη φορά στη Δυτική φθιώτιδα και ειδικότερα στο Πλατύστομο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΡΑΔΙΟ ΝΕΤ ο ιδιοκτήτης του Ξενία Πλατυστόμου Ιωάννης Στραγάλης έχει υποβάλλει αίτηση για την ενοικίαση του ξενοδοχείου Ξενία στην Υπατη αρμοστεία του ΟΗΕ προκειμένου να εγκατασταθούν εκεί 90 πρόσφυγες.

Να σημειώσουμε ότι το Ξενία που έχει ανακαινιστεί πρόσφατα βρίσκεται δίπλα στην ιαματική πηγή Πλατυστόμου και είναι το δεύτερο κτήριο μαζί με το γνωστό πεντάστερο ξενοδοχείο-σπα Θέρμαι Πλατυστόμου που ανήκουν στην ιδιοκτησία Στραγάλη.

Στο Πλατύστομο το θέμα τα τελευταία 24ωρα άρχισαν να συζητούνται οι πληροφορίες και οι πρώτες αντιδράσεις των κατοίκων της περιοχής ήταν κάθε άλλο παρά θετικές. Λόγω του ότι δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας, αύριο Τρίτη ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Πλατυστόμου θα θέσει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο Μακρακώμης όπου θα ζητήσει πλήρη ενημέρωση για τις κινήσεις του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου.
 
 
Λίλιαν Χαχοπούλου

http://lamianow.gr/apoklistiko-akomi-90-prosfiges-stin-periochi-mas-afti-ti-fora-sti-ditiki-fthiotida/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαύγεια - Δήμος Μακρακώμης

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

live!


powered by Agones.gr - Stoixima

flagcounter

free counters