Αναγνώστες

Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Ανάπλαση της περιοχής του Λουτρού παρά τις διαφοροποιήσεις ΜΑΓΟΥΛΑ







Εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο η ανάπλαση της βρύσης της ιαματικής πηγής του Κλωνίου «Λουτρό». Η αίτηση είχε γίνει από τον Σύλλογο Απανταχού Κλωνιωτών «Ο Άγιος Παντελεήμων» κατά παράκληση των φίλων και συγγενών του αδικοχαμένου Αθανάσιου Τσιόγκα, στου οποίου τη μνήμη θα αφιερωθεί το έργο.
Κατόπιν τούτου, και δεδομένου ότι επιθυμία όλων είναι να δημιουργηθεί ένας χώρος-στολίδι για τον Δήμο μας, οι φίλοι του Θανάση ζητούν την οικονομική βοήθεια όσων διατίθενται να συνεισφέρουν, έστω και στο ελάχιστο, στην περαίωση του έργου.
 Όποιος/όποια νιώθει την ανάγκη να βοηθήσει, ας απευθυνθεί σε κάποιον από τους στενούς φίλους του Θανάση ή σε κάποιο από τα μέλη του Συλλόγου Απανταχού Κλωνιωτών «Ο Άγιος Παντελεήμων».

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΛΩΝΙΩΤΩΝ



 Σε  δημοσίευμα όμως του http://fonografos.net/ διαβάζουμε

Μαγουλάς Απέναντι Στο Δ.Σ. Και Στο Χωριό Του, Για Το Λουτρό Στο Κλωνί Σπερχειάδας






Εναντίον στο ίδιο του το χωριό αντιτάχθηκε ο Αντιδήμαρχος κ. Αθανάσιος Μαγουλάς όταν στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μακρακώμης τέθηκε θέμα σχετικά με την αξιοποίηση των Λουτρών στο Κλωνί Σπερχειάδας.

Το θέμα εισηγήθηκε ο Αντιδήμαρχος κ. Μπήτος (Συζήτηση αίτησης του συλλόγου των απανταχού κλωνιωτών Φθιώτιδας περί ανάπλασης κοινόχρηστου χώρου)

Συγκεκριμένα,
ο Σύλλογος Απανταχού Κλωνιωτών Φθιώτιδας εξέφρασε την επιθυμία να αξιοποιηθεί η περιοχή του ΛΟΥΤΡΟΥ στο χωριό, να γίνει ανάπλαση, εις μνήμην του αδικοχαμένου Θανάση Τσόγκα.

Οι επίμονες παρατηρήσεις και η αρνητικότητα του κ. Μαγουλά κατά την συζήτηση του θέματος ώθησαν τον Αντιδήμαρχο κ. Μπήτο, δικαιολογημένα, να εκφράσει την αγανάκτηση και δυσαρέσκεια του για την στάση του λέγοντας του “Άσε μας ρε Μαγουλά!”.

Αποτέλεσμα ήταν ο κ. Μαγουλάς να φύγει από την συνεδρίαση ενώ έντονη ήταν η αίσθηση ότι πολλοί στο Δ.Σ. ενοχλούνται από την συμπεριφορά του και το πως διαχειρίζεται θέματα της αρμοδιότητας του ή μη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαύγεια - Δήμος Μακρακώμης

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

live!


powered by Agones.gr - Stoixima

flagcounter

free counters