Αναγνώστες

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Άμεση απάντηση από τον Δήμο για ασφαλτοστρώσεις στο Κλωνί.





Κλωνί Σπερχειάδας: Έργο για οδοποιία, προϋπολογισμού 73.500€



26 Φεβρουαρίου, 2021


Ο Δήμος Μακρακώμης, όπως ενημερώνει, προκηρύσσει ανοιχτό συνοπτικό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου: “ΟΔΟΠΟΙΙΑ T.K. KΛΩΝΙΟΥ”, με προϋπολογισμό 73.500,01€ (με Φ.Π.Α. 24%).

Στους ενδιαφερόμενους παρέχεται η με ηλεκτρονικό μέσο ελεύθερη, άμεση, πλήρης και δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση των ενδιαφερομένων στη συγγραφή υποχρεώσεων και στα λοιπά έγγραφα της σύμβασης στην ιστοσελίδα του Δήμου Μακρακώμης στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.dimosmakrakomis.goν.gr.


Ακόμη είναι δυνατή η παραλαβή των τευχών έντυπα, εφόσον οι ενδιαφερόμενοι καταβάλλουν τη δαπάνη αναπαραγωγής τους, που ανέρχεται σε 10,00€, από τα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας, Αφών Πάππα 2 Σπερχειάδα, μέχρι και την 11/03/2021.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 11/03/2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 π.μ. και το σύστημα υποβολής προσφορών είναι «με επί μέρους ποσοστά έκπτωσης» του άρθρου 95 παράγραφος 2. (α) του Ν.4412/2016.

1 σχόλιο:

  1. Μπραβο στους υπεύθυνους του δήμου ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ..Έπρεπε να αποφασιστεί
    Και να γίνει η σύνδεση Δ.Δ Κλωνιου
    Με το νέο νεκροταφείο με ασφαλτόστρωση...διότι τις βροχερές μέρες απ' ότι διάβασα και μου είπαν δεν μπορούσαμε να έχουμε εύκολη πρόσβαση ούτε στο νεκροταφείο
    Ούτε στο εκκλησάκι του Αϊ ΛΙΑ με τον πανέμορφο τοπίο και την θαυμάσια ΘΕΑ στον Ιστορικό κάμπο του Σπερχειού

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Διαύγεια - Δήμος Μακρακώμης

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

live!


powered by Agones.gr - Stoixima

flagcounter

free counters