Αναγνώστες

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Γέμισε το βουνό με σηματοδοτημένα μονοπάτια! Όλα… έτοιμα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εντούρο στη Σπερχειάδα (εικόνες)






Μετράνε αντίστροφα στη Σπερχειάδα… για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Enduro που προσμετράει στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδας που θα διεξαχθεί το σαββατοκύριακο 9-10 Ιουνίου.














Δύο μέρες μείνανε και είναι όλα έτοιμα πλέον με το βουνό πάνω από τη Σπερχειάδα να έχει …γεμίσει με σηματοδοτημένα μονοπάτια και ειδικές διαδρομές που έφτιαξαν με μεράκι και σκληρή καθημερινή δουλειά τους τελευταίους μήνες οι άνθρωποι της Λέσχης Μοτοσυκλετιστών Σπερχειάδας αλλά και απλοί εθελοντές.






Στην περιοχή αναμένεται εκτός από πάρα πολλούς συμμετέχοντες να βρεθούν και εκατοντάδες φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και των δικύκλων…


Να σημειωθεί ότι έπειτα από 13 ολόκληρα χρόνια το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εντούρο καθώς επίσης και το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος επιστρέφει στην πόλη της Σπερχειαδας. Η νεοσύστατη λέσχη ΛΕΜΣ σε συνεργασία με το αθλητικό σωματείο ΑΛΑΜΜ διοργανώνουν τον 5ο και 6ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και τον 2ο του Περιφερειακού Πρωταθληματος σε έναν αγώνα ορόσημο για όλους τους λάτρεις και φίλους του Εντουρο.


Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro επιστρέφει στη Σπερχειάδα όπου έχει γνωρίσει μεγάλες δόξες. στο παρελθόν. Μια περιοχή όπου έχει όλα τα χαρακτηριστικά που ζητά ένας οδηγός Enduro. Εδάφη με μεγάλες κλήσεις, χώμα που προσφέρει τέλεια πρόσφυση, είτε σε ξερό είτε σε λασπερό έδαφος, ρέματα και ρυάκια όπου δοκιμάζουν την δεξιοτεχνία κάθε οδηγού.
Έτσι ακριβώς θα είναι σχεδιασμένη η φετινή διαδρομή η οποία θα είναι περίπου 70χλμ μέσα από πανέμορφα τοπία που απαρτίζονται από δέντρα και έλατα, ενώ η θέα σε μερικά σημεία ως προς την κοιλάδα του Σπερχειού ως την κορυφογραμμή της Γουλινάς είναι μοναδική.
Οι ειδικές διαδρομές θα είναι σχεδιασμένες σε φυσικό και παρθένο έδαφος υψηλών απαιτήσεων.


Επίσης θα είναι προσβάσιμες από θεατές που θα παρευρεθούν για να παρακολουθήσουν τον αγώνα και σίγουρα θα μείνουν ικανοποιημένοι από το πλούσιο θέαμα που θα προσφέρουν οι αναβάτες όσο και η θέα προς την κοιλάδα του Σπερχειού.
Όλη η οργάνωση του αγώνα θα βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Σπερχειάδας και η διέλευση θα πραγματοποιείται μέσα από κεντρικούς δρόμους.


http://lamianow.gr/gemise-to-voyno-me-simatodotimena-monopatia-ola-etoima-gia-to-panellinio-protathlima-entoyro-sti-spercheiada-eikones/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαύγεια - Δήμος Μακρακώμης

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

live!


powered by Agones.gr - Stoixima

flagcounter

free counters